Raffaello

de Julie in Dulciuri, 25 Iun 2010 | 22584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 170 g lapte condensat
  • 3 linguri lapte praf
  • 30 g unt
  • 70 g nuca de cocos
  • 30- 35 alune
  • nuca de cocos pentru decor( 3-4 linguri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Amestecam laptele condensat cu untul moale, laptele praf si nuca de cocos. Lasam compozitia obtinuta la frigider pentru 10-15 minute sa se intareasca putin. O luam din frigider,ne udam mainile cu apa rece si incepem sa modelam mici bile in mijlocul carora vom pune cate o aluna. Le tavalim apoi prin nuca de cocos.

Eu am impartit compozitia in doua. Din prima am facut raffaello albe ,iar in a doua am pus o lingura cu cacao -   la insistenta copilului :)  si au iesit raffaello cu ciocolata...

Pana in momentul servirii le pastram la frigider.

 

Laptele condensat la tub, a fost tot in surpriza mea de la Yvonne! M-am gandit cum sa-l folosesc mai bine...? Ana mi-a venit in ajutor cu aceasta reteta ! Multumesc mult Ana! Bomboanele au iesit foarte bune,cu un gust deosebit, aproape ca cele din comert!

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Cars