Raffaello

de daniastefania in Prajituri, 2 Aug 2015 | 11196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata alba
  • 100 ml frisca
  • 150 gr cocos
Portii: 16
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Se pune frisca sa fiarba. Cand incepe sa fiarba, se ia de pe foc si se adauga ciocolata bucatele. Se amesteca bine, sa se topeasca ciocolata. Apoi se adauga 100 g cocos. Se amesteca bine si se da la frigider, sa se intareasca. Apoi modelam bilute pe care le tavalim prin cocosul ramas. Delicioase! Sper sa va placa si voua!

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Raffaello