Raffaello

de aziz in Dulciuri, 9 Aug 2011 | 5264 vizualizari

 

Boamboanele Raffaello sunt delicioase si cu un gust rafinat.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr lapte praf
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr unt la temperatura camerei
  • 2 linguri smantana dulce
  • cateva foi de napolitana sfaramitate
  • alune,fistic....
  • 100 gr cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Pentru a prepara bomboanele Raffaello amestecam intr-un bol laptele praf ,untul,zaharul pudra,smantana,foaia de napolitana sfaramitata si vom obtine un ,,aluat,,usor de modelat in ,,bilute,,cu alune sau fistic in mijloc ,pe care le vom rostogoli prin cocos si vom da la frigider pentru o ora .

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Raffaello