Rafaello de casa

de Ligia Bxl in Dulciuri, 28 Noi 2014 | 7196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de lapte condensat
  • 250 fulgi de nuca de cocos
  • 100 gr de migdale
  • 50 gr fulgi de nuca de cocos pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rafaello de casa:

Se amesteca intr-un bol laptele condensat si nuca de cocos pana devine o compozitie bine legata.

Se acopera bolul cu o folie alimentara si se da la rece pentru 1 ora.

In acest timp se pun migdalele la copt intr-o tava la cuptor(se pot utiliza si crude).

Dupa ce sau copt se pot desface de coaja(sau se pot manca intregi.

Se scoate compozitia de la rece.

Cu mainile se formeaza bilute care in centru se vor pune migdale(cate una ptr fiecare).

Se ruleaza bine in palme si se trec prin fulgi de nuca de cocos.

Se pot servi cu o cafea buna!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]