Punch de ceai negru

de Satisfyyourcravings in Bauturi, 1 Noi 2012 | 3424 vizualizari

COMENTARII (19)

portiadelumina 1

01.11.2012, 11:51

Eu am intrat să apreciez calitatea şi acurateţea reţetei. Că fiind mai mult pentru femei, n-am să cer

Satisfyyourcravings 1

01.11.2012, 11:52

Se pare ca barbatii il considera mult prea slab in ceea ce priveste continutul de alcool.

T I M E A 1

01.11.2012, 11:53

Vreau eu daca nu vrea Padre

portiadelumina 1

01.11.2012, 11:55

Eu cu alcoolul nu-s prieten bun, dar aşa când e cţte o zi deosebită ciocnesc cu prietenii şi gust cât să ştiu gustul. Dar la mâncat stăm altfel de vorbă

diaconta 1

01.11.2012, 12:04

lasa Padre ca te suplinesc eu aici )))

ralu_river 1

01.11.2012, 12:23

yummy

MotanLaOale 1

01.11.2012, 12:28

jolygina 1

01.11.2012, 12:56

vreau si eu

ANNA_46 1

01.11.2012, 15:02

Nici eu nu refuz asa ceva

Lau 1

01.11.2012, 16:51

Mutulica 1

01.11.2012, 17:29

Pentru mine e riscant , pentru ca nu m-as opri decat cand as simti ca ma ia tremuriciul de la ceaiul negru .

Satisfyyourcravings 1

01.11.2012, 17:36

Ceaiul pe care l-am folosit este foarte bogat in tanin, nu si in teina. Tocmai de aceea el poate parea foarte dur, insa nu este foarte energizant.

Mutulica 1

01.11.2012, 17:42

N-am stiut ca sunt si astfel de ceaiuri negre .

Satisfyyourcravings 1

01.11.2012, 17:49

Unul dintre cele mai energizante ceaiuri negre, de exemplu, se numeste Shu Pu-erh si este un ceai post-fermentat. Acesta este o exceptie in lumea ceaiurilor pentru ca, spre deosebire de toate celalte ceaiuri care se consuma cat mai proaspete, acesta cu cat este consumat mai tarziu cu atat are gustul mai definit si mai fin. Iar gustul... este intr-adevar neconventional.

Sim0na 1

01.11.2012, 19:29

Habar n-aveam ca ceaiul negru este de mai multe feluri...

Satisfyyourcravings 1

01.11.2012, 19:37

Ce este mai interesant este ca ceea ce gasim noi in comert sub denumirea de ceai negru este de fapt ceai rosu, si nu ma refer aici la rooibos. Infuzia ceaiului negru are mai degraba o culoare portocalie, spre deosebire de cel rosu care are o culoare aramie. Dar despre toate acestea si multe altele voi vorbi in articolele pe care le voi publica cat mai curand.

adry88 1

02.11.2012, 09:04

Mutulica 1

02.11.2012, 11:13

Deabia astept sa aflu lucruri noi .

MIUTA 1

02.11.2012, 14:31

Cred ca e tare bun imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Punch de Halloween