Pulpe umplute la cuptor

de Corinuta in Pui, 26 Noi 2010 | 11973 vizualizari

 

a la Robert si de dragul lui Dia ;)

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui dezosate
  • 70 g masline negre
  • 5 felii de kaiser
  • 100 ml vin
  • sare, piper macinat
  • ulei ptr uns tava
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute la cuptor:

Se spala pulpele si se lasa la scurs. Se feliaza maslinele si kaiserul.

Se condimenteaza cu sare si piper fiecare pulpa, se aseaza in interior felioare de masline si kaiser, dupa care se pliaza si se pun intr-o tava rezistenta unsa cu ulei.

Se toarna peste ele vin la temperatura camerei si se dau la cuptor pana se rumenesc cca. 40 de minute. Optional se pot intoarce dupa 20 de minute pe cealalta parte.

Foarte simplu si bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de cartofi cu pulpe de pui