Pulpe rumene si aromate

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 14 Apr 2010 | 7349 vizualizari

 

totul a pornit de la frunzulitele de eucalipt , asa ca ,, le-am facut'' o reteta .

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe gaina [ de casa , am avut , eu ]
  • 1 pulpa curcan .
  • 4 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita busuioc
  •  sare
  • boia
  • curry
  • 100 ml ulei
  • 10 frunzulite eucalipt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe rumene si aromate:

Pulpele le-am curatat , spalat , le-am pus intr-o tava si le-am facut crestaturi , in acestea am pus feliute de usturoi . Am presarat  frunzulitele de eucalipt .

Rosiile le-am mixat impreuna cu restul ingredientelor  pe care le-am turnat desupra pulpelor .

Am pus o cana cu apa si am acoperit cu folie de aluminiu ,am pus 60 min la cuptor la 180 grade . Dupa aceasta am scos folia si am mai tinut 30 min sa capete pulpele crusta .

Puneti pulpele pe platouri si serviti cu pireu de cartofi cald , totul decorat dupa inspiratie .

TIPS-URI

1

dupa ce lucrati cu carne de  galinacee cruda  spalati bine , frontul de lucru , planseta , cutitele , ustensilele. Se formeaza mediu , favorabil dezvoltarii de  Sallmonela . Eventual dezinfectati cu bicarbonat de sodiu umezit si apoi limpeziti bine .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe rumene si aromate" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut