Pulpe pui cu mazare in sos de smantana

de Mirela Suba in Pui, 19 Apr 2013 | 9926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui intregi
  • 500 gr mazare verde
  • o ceapa mare
  • oregano
  • sare
  • piper
  • un morcov
  • smantana 200 gr
  • 3 lg faina
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pui cu mazare in sos de smantana:

Pulpele de pui se spala si si se curata si se taie ciocanelele de partea superioara,apoi se pun la fiert intr-o oala timp de jumatate de ora.

Intre timp se curata ceapa si morcovul,ceapa se taie marunt,iar morcovul il radeti pe razatoare.Se spala si mazarea.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se pune mai intai ceapa,iar dupa ce s-a calit putin se pune sare,piper si oregano,apoi se adauga morcovul si mazarea si imediat se pune o cana de apa peste legume si se amesteca.

Daca pulpele sunt fierte se scot din apa si se pun peste legume.

Important: se verifica sa fie fiarta mazarea. Intre  timp se pregateste smantana cu faina si se amesteca sa se omogenizeze bine.

Cand este fiarta mazarea si restul,se pune smantana care ulterior a fost pregatita si se pune peste pulpe si legume. Se mai lasa timp de 3 min si apoi se gusta,daca mai este nevoie de sare se mai adauga.

Se serveste calduta. Pofta Mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pui cu mazare in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

gaby_gabytza 1

19.04.2013, 21:14

minunate

Rocsi 1

19.04.2013, 22:48

Mirela Suba 1

20.04.2013, 08:01

este foarte usoar de digerat aceasta mancare si sper sa va placa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu tocanita de pui