Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor

de Valclaudia in Pui, 29 Sep 2014 | 4772 vizualizari

 

o reteta pe cat de simpla, pe atat de delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui intregi
  • 300 gr. sare grunjoasa
  • maghiran si rozmarin uscat dupa gust
  • piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor:

Spalam pulpele de pui si le tamponam cu servetele de bucatarie sa se absoarba toata apa de pe ele, sa ramana uscate.

Presaram piper dupa gust.

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Asezam sarea intr-o forma de yena, presaram rozmarin si maghiran uscat dupa gust, asezam pulpele peste sare si dam forma la cuptor pentru cel putin 1 ora.

Lasam sa se rumeneasca frumos si servim cu piure de cartofi si mujdei de usturoi.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

- Andreea - 1

29.09.2014, 20:55

Rocsi 1

29.09.2014, 22:32

Bune pulpe. Mie da imi dai una fara usturoi

diaconta 1

30.09.2014, 21:57

Ce pofta imi e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci in sos cremos