Pulpe de pui la capac

de madi_marin in Pui, 25 Ian 2010 | 8076 vizualizari

 

Foarte usor de facut si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • usturoi
  • condimente pentru pui
  • ierburi de Provence
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la capac:

Pulpele se taie in doua si se condimenteaza, iar pe sub piele se baga feliute de usturoi.

Se ia o olicica, se pune apa in ea cam trei sferturi, apoi se aseaza capacul ei cu urechea in jos. Se pune in capac putin ulei si se aseaza pulpele.

Se da oala la cuptor la foc iute si se mai intoarce carnita din cand in cand pana e gata.

Noi am sevit cu garnitura de pilaf si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la capac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

madi_marin 1

30.01.2010, 12:46

peste n+am incercat sa fac, Bunica, da cred ca a fost foarte bun, nu?

Adinacarla 1

30.01.2010, 15:03

wow ce pofta mi-ai facut
felicitariarata super bune

elena1988 1

15.03.2011, 13:14

ador puiul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui