Pulpe de pui cu vinete si cartofi

de ANCA in Pui, 24 Noi 2009 | 12498 vizualizari

COMENTARII (21)

rivka 1

24.11.2009, 15:21

rivka 1

24.11.2009, 15:37

eu le trag pielea jos...o dau la caine se bucura si el putin acolo...

ANCA 1

24.11.2009, 16:02

stiu ca pielea contine cele mai multe toxine si ingrasa horror,cand sunt la cura, fac la fel, dar sincer, asta e partea cea mai misto, crocanta asa

liana_geicu 1

24.11.2009, 19:15

imi ploua in gura, sie mie imi place pielea de la pulpe crocanta, mai ales daca este facut la gratar! chiar daca nu este sanatoasa...

Oana 1

24.11.2009, 19:15

Si mie imi place Arata super mancarica!

rivka 1

24.11.2009, 21:17

si mie imi place pielea recunosc, dar acum de un timp de unde cumpar eu puii nu stiu de ce au o diatmai piele groasa pe ei....da-o incolo si nici nu sunt curatati cum trebuie inca mai au resturi de pene, nu mai stau sa ii curat...in rest sunt buni puii, si la gust...
mai ales cei de grau...

oana ce papusa esti...

luminita20_2006 1

24.11.2009, 22:48

f bunaaaaaaa

Adinuta 1

24.11.2009, 22:50

cred ca e delicioasa

ANCA 1

25.11.2009, 15:16

multam, fetelor!chiar a fost gustoasa fripturica, au savurat si baietii

rivka 1

27.11.2009, 21:24

maine o fac mancarica asta

ANCA 1

27.11.2009, 22:08

o sa-ti placa! daca ai vinete proaspete, le poti lasa cu sare pe ele, aiate cubulete, vreo ora, sa lase zeama, apoi le speli.

rivka 1

27.11.2009, 22:12

pai cand citisem reteta asta zilele trecute m-am gandit sa o fac curand si am luat azidimineata 4 vinete mari le-am tocat deja cubulete si le-am bagat in congelator sa am...deci tot ca si tine maine direct din congelator le voi scoate...

ANCA 1

28.11.2009, 10:30

a, ok, merge si asa! credeam ca le vrei proaspete...
sa-mi spui cum a fost

rivka 1

28.11.2009, 11:42

pai da , cumparaturile mi se par o indeletnicire groaznica asa ca prefer sa am la indemana ce e mult...in dulapuri/congelator si sa fac ce e mare doar 1 data /luna cumparaturi...de aceea le-am tocat in congelator, dar tot ca si proaspete sunt, da o sa pun reteta pe site mai tarziu ....sa iti arat cum mi-a iesit.

Miha 1

28.11.2009, 12:26

rivka 1

28.11.2009, 16:10

Anca am facut-o a iesit buna dar nu pot pune reteta ca nu reusesc sa atasez pozele ce le-am facut...nu mi le ia .

ANCA 1

29.11.2009, 13:26

ma bucur ca ti-a placut, Rivka, m-a palit inspiratia pe moment cu reteta asta

dicarmencitta1957 1

23.03.2010, 19:50

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 20:51

elena1988 1

15.03.2011, 14:25

CretuValentina 1

17.06.2019, 21:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf din pulpe de pui