Pulpe de pui cu spanac

de alldaycooking in Pui, 21 Apr 2012 | 5945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de pui 2 buc
  • Cateva bucatele de sonc
  • Sare
  • Boia
  • Chimen
  • Coriandru macinat

Spanac:

  • 500 gr spanac
  • 1 cubulet de unt
  • 6 catei de usturoi
  • Sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu spanac:

Pulpele de pui le-am asezat in tava, apoi cu grija am desfacut pielita de carne fara a o inlatura complet. Am asezat bucatele de sonc pe carne, apoi am acoperit cu pielita. Am intors pulpele pe partea cealalta si am procedat la fel. Am presarat putin ulei de masline, sare, boia, chimen si coriandru macinat. Am introdus la cuptor la 250 grade Celsius. Dupa 10 minute am acoperit tava cu hartie de copt si am redus temperatura la 200 grade Celsius. Am lasat sa se coaca aprox. 30 de minute.

 Spanacul bine spalat l-am pus in apa clocotita si l-am lasat doar cateva minute sa fiarba. L-am pus in apa foarte rece pentru a-si mentine culoarea.Untul l-am pus sa se topeasca si l-am aromatizat cu cateii de usturoi taiati marunt. Am pus imediat spanacul si am lasat sa se calesca impreuna aprox. 5 minute. La final am presarat putina sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pui si legume