Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor

de Patricia Iordache in Pui, 10 Mai 2013 | 12524 vizualizari

COMENTARII (38)

Satisfyyourcravings 1

10.05.2013, 11:30

Cred că au un gust tare bun!

Rocsi 1

10.05.2013, 11:36

Ce rumeniteeee

MonaMimi 1

10.05.2013, 11:52

Mirela Suba 1

10.05.2013, 12:27

fara cuvinte,superba reteta,o sa incerc si eu

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 13:56

Fetelor, sunt tare incantata ca va place preparatul, insa, meritul e pe jumatate al meu si jumatate este al bucatarasului Costeo, de la care am preluat reteta

Merisor 1

10.05.2013, 14:45

Ce frumos ai prezentat!
Si ce bune le-ai facut!

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 14:56

COSTEO 1

10.05.2013, 16:19

Arata foarte bine pot spune mai bine ca ale mele

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 16:33

Mie mi se par mai ok ale tale, dar pana la urma cred ca gustul e acelasi Merci pt reteta!

diaconta 1

10.05.2013, 21:38

tentant

Patricia Iordache 1

11.05.2013, 07:24

Dia...

Krystyan Trendy 1

14.11.2013, 08:20

gustoase pulpele

babi5 1

27.11.2014, 10:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciocanele la cuptor