Pulpe de pui cu pasta de ardei

de Sidy in Pui, 28 Feb 2011 | 4365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 ardei mari, rosii si macinati la robot ( pasta de ardei)
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 1/2 lingurutza de scortisoara praf
  • putina nucsoara
  • 3-4 catei de usturoi tocat
  • 2-3 cuisoare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu pasta de ardei:

Se iau pulpele se da pielita jos si se prajesc in putin ulei, pe amandoua partile. Se scot pe o farfurie.
Se taie o ceapa mare in patru, si se taie feliutze subtiri. (solzi) se pun in uleiul ramas in cratita si se prajesc putin. Se adauga sare, piper, si celelalte mirodenii, sa intre gustul in ceapa.
Se aseaza pulpele peste combinatia aceasta, se adauga si ardeii "pasta", se adauga apa, pana se acopera. Se amesteca si se da un clocot, doua. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor, 180 grade, incalzit dinainte, timp de o ora. Dupa o ora, se scoate folia de aluminiu, si se lasa in cuptor inca 1/2 ora, sa scada din lichid. Se serveste cu pilaf de orez.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu pasta de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]