Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor

de mirela0911 in Pui, 11 Mai 2012 | 4660 vizualizari

 

Doar atat: delicioase!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare
  • 1/2 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • ceapa verde
  • ardei gras rosu
  • curmale
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare, piper, ulei
  • 1/2 cana supa de legume
  • 1/2 cana vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor:

Se spala bine pulpele de pui. Se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-o tava. Se curata usturoiul si se taie in doua. Se aseaza printre pulpe. Se toarna peste ele 2-3 lg ulei.

Cartofii se curata si se taie bucati potrivite. Morcovii si ceapa verde se curata si se taie rondele. Se aseaza peste pulpe toate legumele inclusiv ardeiul gras taiat fasii. Se pun si cateva curmale. Se sareaza si se toarna supa impreuna cu vinul. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la 180 de grade pt. cca 30 minute.

Se scoate folia iar carnea se ia si se pune deasupra legumelor. Se da din nou la cuptor pana se rumenesc frumos. Din cand in cand pulpele se stropesc cu sosul din tava. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

13.05.2012, 15:21

vin sa pap Mirela!!

mihaelar63 1

14.05.2012, 17:47

Dar bine mai poate arata

mirela0911 1

14.05.2012, 20:20

Multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu curry si usturoi