Pulpe de pui cu dovlecel gratinat

de Sylvia in Pui, 18 Mai 2010 | 5523 vizualizari

COMENTARII (11)

ela 1

18.05.2010, 17:33

ce bine arata,5furculite.dar nu te superi daca eu fur doar pulpa ca cu dovlecelul nu sunt prietena

Sylvia 1

18.05.2010, 17:35

Ela e bine si asa ca tot de regim e, dovlecelul asta verde este deosebit de bun, e preferatul meu dintre legume deci daca vrei facem targul si impartim portia

ela 1

18.05.2010, 17:39

sylvia de acord tu nu sti ca cea mai buna leguma e carnea?

Bucataras Medi 1

18.05.2010, 18:10

Mie imi place dovlecelul asa ca o ajut pe Ela .............eu dovlecel , ea carnea.................frumos prezentat,Sylvia...............5 furcu.

Dana Cristea - pusikmea 1

18.05.2010, 18:37

super arata, trebuie sa punctez iar cat de mult imi pace faruria

izulika 1

18.05.2010, 18:46

mmm bun

Rocsi 1

18.05.2010, 21:36

cat de minunat arata

lia maria 1

19.05.2010, 09:33

ce frumoasa prezentare

Sylvia 1

19.05.2010, 17:09

Multumesc de laude si de furculite !

Sylvia 1

19.05.2010, 17:10

Pusikmea esti simpatica cu farfuriile sa stii ca se cam zgarie deci nu sunt fara cusur , e drept si ca le-am mai scapat pe jos si nu s-au spart

mena29 1

24.05.2010, 17:13

Am lasat furculitele,m-am servit,MULTUMESC si am plecat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu masline si rosii