Pulpe de pui cu crusta de iaurt

de silvi0ara in Pui, 1 Iul 2010 | 5459 vizualizari

COMENTARII (14)

Laly 1

01.07.2010, 18:03

Sunt prima,deci pot sa cer o portie si la pachet?

gaby_duceag 1

01.07.2010, 18:10

ei, lasa Laly lacomia, ca mai suntem si noi flamande ))))

silvi0ara 1

01.07.2010, 18:18

Am pentru toata lumea.

eclerash 1

01.07.2010, 18:35

ee,pai aici merge si pe pachet?ca trec mai des

silvi0ara 1

01.07.2010, 18:48

Daca e cazul ,merge si la pachet.

Rocsi 1

01.07.2010, 19:01

aoleu...ce bine arata

lia maria 1

01.07.2010, 19:18

vin sa gust si de aici

silvi0ara 1

01.07.2010, 19:32

Ina 1

01.07.2010, 19:59

am lasat furcile si mi-am luat singura o pulpa

ana 1

01.07.2010, 20:02

e foarte bun

mihaelar63 1

02.07.2010, 08:10

ce arome , eu sewvesc la fata locului , cat sunt calde

Julie 1

02.07.2010, 09:05

Am auzit ca se da si la pachet...si am venit si eu! Super arata!

silvi0ara 1

02.07.2010, 10:30

Sigur Juli.

nadina73 1

04.07.2010, 22:53

super bine arat a nota 10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu pui si ou