Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor

de Miha in Pui, 14 Noi 2011 | 7074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui, dezosate
  • 4 cartofi medii
  • 4 rosii cherry
  • 3 cepe mici
  • 3 catei de usturoi
  • 8 bulgarasi de mozzarella
  • sare si piper cu usturoi
  • chilli iute
  • salvie uscata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie sferturi. Se aseaza intr-un vas termorezistent si se condimenteaza dupa gust cu putina sare si chilli iute.

Pulpele de pui spalate si curatate se aseaza deasupra cartofilor, se condimenteaza dupa gust cu salvie uscata, sare, piper cu usturoi.

Ceapa se curata si se pune intreaga printre bucatile de carne. Usturoiul intreg, necuratat de coaja, se zdrobeste putin cu lama unui cutit si se adauga in tava.

Turnam deasupra putin ulei de masline (2-3 linguri) si un pahar de apa, acoperim tava cu un capac sau folie de aluminiu in caz ca vasul este unul fara capac si dam la cuptor la foc mediu pentru cca 20-25 de minute. Scoatem folia de pe vas, punem rosiile taiate in jumatate si bulgarasii de mozzarella.

Dam din nou la cuptor pana totul se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

14.11.2011, 21:03

sigur nu mai ai pulpe dar ma multumesc si cu vasul ala fromos de tat

Cris2711 1

15.11.2011, 00:15

placeeee

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 10:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si conopida in vas roman