Pulpe de pui cu cartofi si fasole verde - la cuptor

de mihaelar63 in Pui, 14 Apr 2019 | 2934 vizualizari

 

   Am preparat o supa limpede clasic traditionala :https://www.bucataras.ro/retete/supa-din-pulpe-de-pui-cu-galuste-de-gris-90149.html. Am folosit dupa aceasta pulpele si o parte de legume fierte in supa .Am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura : si supa si felul doi :D

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe fierte in supa
  • 500 gr fasole verde -congelata
  • cartofi , telina . morcovi fierte in supa
  • 4 linguri ulei
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta ardei kapia cu telina
  • 1 lingurita ardei iute tocat
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si fasole verde - la cuptor:

  1. Se fierbe fasolea verde[dupa ce a fost decongelata la temperatura camerei ] .
  2. Se scurge apa de pe fasole si se clateste cu apa rece pentru a-si pastra culoarea de verde frumos .
  3. Usturoiul se curata si se feliaza in felii  foarte subtiri .
  4. Pulpele de pui se impart in doua si se aseaza intr-un vas ceramic [ am pus eu ] impreuna cu cartofii taiati jumatati , telina si morcovul  taiat rondele .
  5. PUlpele se pun cu pielea in sus si apoi se ung cu pasta de ardei kapia si de ardei iute .
  6. Se distribuie feliile de usturoi si se toarna o cescuta cu apa .
  7. Sarati si pulverizati ulei pe deasupra .
  8. Se da vasul la cuptor timp de 15 minute la foc mare . Eu am folosit functia full Grill 280 grade Celsius .
  9. Cand pulpitele incep sa se rumeneasca se distribuie in vas fasolea verde fiarta si se mai lasa 5 minute sa se incalzeasca si aceasta .
  10. La servire presarati patrunjel verde tocat .
  11. Insotiti pulpele de pui la cuptor  de salata preferata . Noi am avut salata de sfecla rosie .

TIPS-URI

1

Se fierbe fasolea verde[dupa ce a fost decongelata la temperatura camerei ] .

2

Se scurge apa de pe fasole si se clateste cu apa rece pentru a-si pastra culoarea de verde frumos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi si fasole verde - la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de pui cu sofran - reteta tunisiana