Pulpe de pui cu cartofi noi, ierburi si boia

de mihaelar63 in Retete Delikat, 4 Iul 2018 | 1723 vizualizari

 

O caserola rapida de preparat pentru pranz sau cina. De aceasta data diferenta a fost facuta de condimentele naturale cu ierburi si boia de la Delikat. Boiaua iute de origine spaniola de la Delikat a intregit gustul usor picant al pulpelor de pui.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe mari, pui -de casa
  • 1 kg cartofi noi mai marunti
  • 200 gr muschi de porc afumat -de casa
  • 50 ml ulei masline
  • 1 lingura cu varf amestec ierburi si boia de la Delikat
  • 1 lingurita rasa boia iute de la Delikat
  • 1 pahar vin alb demi-sec
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi noi, ierburi si boia:

  1. Pulpele de pui se curata bine si se spala. 
  2. Cartofii se lasa din timp la hidratat in apa. Astfel se vor curata mai usor.
  3. Muschiuletul de porc se feliaza. 
  4. Asezati puiul, cartofii si afumatura intr-o tava non -aderenta. 
  5. Condimentati cu sare si ierburi cu boia. 
  6. Turnati in tava vinul si stropiti cu uleiul de masline. 
  7. Am pus tava la cuptorul electric la 220 grade C, timp de o ora.
  8. Din cand in cand am intors puiul si am verificat sa nu se arda tava. 
  9. Daca este nevoie, mai puneti in tava putina apa. 
  10. Spre sfarsitul coacerii frecati puiul cu boia iute de ardei. 
  11. Serviti puiul cu cartofi calzi, presarat cu patrunjel verde si insotit de salata preferata.

                        Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cartofii se lasa din timp la hidratat in apa. Astfel se vor curata mai usor.

2

Daca preferati, inainte de servire adaugati mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi noi, ierburi si boia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

09.07.2018, 03:59

Rocsicutza chiar au fost foarte bune . Imi place si modul facil de preparare

-Licurici- 1

12.07.2018, 12:29

Foarte mult imi plac!

Ina 1

11.08.2018, 19:58

Plcaceeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu rosii si usturoi