Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2013 | 4785 vizualizari

COMENTARII (13)

Merisor 1

19.10.2013, 09:51

Dea_Dea 1

19.10.2013, 09:57

Pfff facem schimb Meri ? Eu iti dau deasta tu imi dai paine daia cu iaurt

Merisor 1

19.10.2013, 10:00

Dea, aia e mancata demult

deyutzky 1

19.10.2013, 10:00

Bucataras Medi 1

19.10.2013, 10:05

delicios!

MotanLaOale 1

19.10.2013, 10:56

adry88 1

19.10.2013, 11:18

bun bun

Strawberries thoughts 1

19.10.2013, 11:32

Suna delicios, insa am o intrebare: ce fel de miere ai folosit? Stiu ca exista un fel de miere speciala care se poate folosi la gatit. Din cate stiu eu, mierea normala, la temperaturi mai mari de 40 de grade, este toxica.
Multumesc

Cris2711 1

19.10.2013, 12:22

Dea_Dea 1

19.10.2013, 12:54

Iulia , eu am folosit miere de casa, nu speciala, si oricum nu lasi mult numai cat sa se inmoaie sa acopere putin pulpele

Dea_Dea 1

19.10.2013, 12:55

Meri nu-i nimica ca si asta e mancata de mult

babi5 1

19.10.2013, 14:34

Rocsi 1

19.10.2013, 22:33

Maine vin la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ghimbir si busuioc