Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Ina in Multicooking, 13 Apr 2019 | 5465 vizualizari

 

Iubesc sa gatesc la noua mea  jucarie! :X 

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe posterioare de pasare de curte
  • 2 cepe
  • mix de ardei gras diverse culori
  • 400 g rosii in suc de rosii
  • 2 borcane a 800 g fiecare cu fasole pastai conservata
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar verde maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Am pus in vasul Crock- Pot-ului Express pulpele de pasare portionate (2 ciocanele si 2 pulpe superioare) . 

Am pus apa doar cat sa acopere bucatile de carne .  

Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis avand grija ca si supapa sa fie inchisa.

Am pornit aparatul pe programul Poultry ( 15 minute ), timp in care m-am ocupat de curatarea si portionarea legumelor ( doar ceapa, intrucat ardeiul gras l-am avut congelat, gata portionat ). 

Cand programul s-a terminat am asteptat 5 minute si am deschis cu grija supapa pentru a elibera presiunea din interior. Cand tot aburul a fost eliberat am deschis capacul.

Am transferat totul in alt vas iar in vasul aparatului am pus 2 linguri cu ulei si legumele tocate. 

Am pornit aparatul pe program Brown/ Saute si am calit usor legumele dupa care am adaugat rosiile portionate si sucul de sorii in care au fost conservate.  

Am adaugat pe rand bucatile de carne, zeama in care au fiert si fasolea pastai

Am condimentat cu sare, piper si cimbru uscat.

Am pus din nou capacul si am pornit aparatul pe program Meat/Stew pentru  inca 15 minute. 

Cand s-a terminat timpul de gatit am deschis capacul nu inainte de a elibera cu grija aburul, prin supapa speciala. 

Toate ingredientele s-au fiert perfect in acest timp iar gustul mancarii a fost deosebit de echilibrat, exact cum ne place noua . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune