Ceapa, rosiile si ardeiul se curata si se toaca marunt.
Pulpele se prajesc in ulei( eu le-am dat jos pielea ca este mai sanatos)pina se rumenesc frumos, apoi se scot afara din wok.
In uleiul ramas se caleste ceapa, rosiile si ardeiul.Cind sunt gata se adauga pulpele, zeama de la 1/2 lamaie si 400 ml supa, se condimenteaza cu sare, piper si cuisoare si se lasa sa fiarba 25 minute, acoperit.Peste carne se pune zaharul( optional) restul de zeama de lamaie si scortisoara si se lasa sa mai dea citeva clocote( 10 minute)La final se presara putin chimion ( chimin)macinat.
Piersicile spalate si taiate felii mai grosute se pun peste carne , se mai adauga restul de supa si se lasa sa fiarba acoperit.
Separat , orezul spalat se caleste in unt, se adauga 400 ml apa , sare piper macinat si se lasa sa fiarba incet.
Pulpele se servesc cu garnitura de orez si piersici.