Pulpe cu cartofi si ciuperci la cuptor

de vero_closca in Pui, 21 Apr 2010 | 71415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe
  • 2 borcanele ciuperci intregi in saramura
  • 6 cartofi mari roz
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 300 g kaizer
  • cimbru
  • o cescuta supa de pui
  • cativa catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu cartofi si ciuperci la cuptor:

Se spala si se usuca pulpele. Cartofii se curata, se spala si se taie felii. Ciupercile se scurg si se clatesc cu apa rece. Se asaza cartofii intr-o tava unsa cu ulei, se pun ciupercutele, kaizerul taiat marunt si pulpele. Se presara cu sare, piper si cimbru, se toarna supa de legume in care s-au adaugat cateii de usturoi zdrobiti, se acopera cu folie de aluminiu si se introduc in cuptor pentru 35-40 minute. Dupa acest timp se inlatura folia si se mai lasa 10-15 minute sa se rumeneasca usor.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu cartofi si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Souvlaki de pui