Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc

de Dya Daniela Andrei in Vita, 29 Aug 2013 | 7018 vizualizari

 

Cine doreste!?

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vita
  • o doza de bere bruna (cel mai mult imi place Silva)
  • 2 morcovi potriviti
  • un ardei iute
  • o capatana de usturoi
  • 10-15 frunzulite de busuioc verde
  • 150 ml suc de rosii/bulion
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc:

Dupa ce am curatat bine carnea de vita si am spalat-o, in apa rece, o uscam usor cu un servet de hartie si o punem la prajit intr-o tigaie acoperita cu un capac. O lasam sa se patrunda bine si adaugam, pe rand, morcovul, usturoiul feliat si ardeiul iute. Lasam sa fiarba totul, acoperit, cam 10-15 minute si adaugam si berea bruna. Cand s-a evaporat berea, adaugam sucul de rosii/bulionul, potrivim de gust cu sare si presaram si busuiocul tocat marunt. Mai lasam 10 minute pe foc si gata! Se serveste cu pofta, si cine doreste, cu un pui de mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Islim kebabi