Pulpa de porc cu orez si sos de usturoi

de gaby_duceag in Porc, 25 Oct 2010 | 6393 vizualizari

COMENTARII (53)

gaby_duceag 1

25.10.2010, 22:25

laly, buhuhuhuuu
dia, si io

La Ancuta 1

25.10.2010, 23:33

Frumos arata si mancarea si farfuria. Stiu, stiu: sa cunun si primesc. Am cununat, n-am primit

nadina73 1

26.10.2010, 01:22

chiar mie si frisca sa cer nu de alta dar sa nu arunci cu sticla goala de la bere dupa mine

nadina73 1

26.10.2010, 01:22

ca plina o prind

gaby_duceag 1

26.10.2010, 08:17

te temi rau, nadino?
Ancutel, da, stiu, m-a uimit si pe mine obiceiul.atunci...cumpara-ti))).ps. lasa ca tare faine-s si ale tale

Sidy 1

26.10.2010, 08:19

Vreau si eu o portioara ca arata taaaare fain Si cu sosul ala trebuie sa fie o ....nebunie

gaby_duceag 1

26.10.2010, 08:57

Buna dimineatza, Sidy. Da, a mers grozav combinatia

mihaelar63 1

26.10.2010, 09:20

si eu prind sifripturica si berea ti pupa mihaela

gaby_duceag 1

26.10.2010, 09:55

neatza! si gabi ti pupa)

dentistutza 1

26.10.2010, 10:35

eu nu cer si nici o bere nu poftesc ca se supara pacientii ( hac...ma scuzati, nu asta era dintele???..) dar arata bestial si ma multumesc cu pofta'n cui!!!
bravoooo

gaby_duceag 1

26.10.2010, 10:56

multumesc dentistutza. (nu-i nik, ii scoti pe toti)) )
tu stii ce mandra am fost si io de mine?

Corinuta 1

26.10.2010, 14:59

.........visez............

gaby_duceag 1

26.10.2010, 16:59

descrie-mi visul, Corina)))

ionix 1

26.10.2010, 17:02

Corinuta 1

26.10.2010, 18:41

Visez cum s-ar delecta papilele mele gustative cu mancarica asta buna............da' tu ce credeai ca visez?

Corinuta 1

26.10.2010, 18:51

Da' acu spune drept, tu care varianta ai ales ca sa gatesti carnea?

Corinuta 1

26.10.2010, 18:53

Condica de sugestii si reclamatii ai?

gaby_duceag 1

26.10.2010, 19:08

am ales prima pentru ca facusem si cu o zi inainte si iesise grozav de buna; asa ca am repetat-o, dar la fel de buna si suculenta e si preparata dupa a doua varianta, o am printr-o reteta si pe aici.
hai copila, ascult si critici, ia zi)

gaby_duceag 1

26.10.2010, 19:09

ionix. ziceai ca ai multa treaba. e gata?

diaconta 1

26.10.2010, 19:10

@ Corina Condica de sugestii si reclamatii ai?...n-are ca s-a umplut

gaby_duceag 1

26.10.2010, 19:13

Corinuta 1

26.10.2010, 19:16

Di she ai aruncat bunatati di sheapa bre?

diaconta 1

26.10.2010, 19:18

era momeala pentru vanator

Corinuta 1

26.10.2010, 19:21

gaby_duceag 1

26.10.2010, 19:22

corina, pai, muica mea, cand o vinit acasa, o facut oriez d-aista si io zic: repejor zi cum ai facut si daca ea a zis arunca-l, ...poi...io ascult de mama))).
mai..orezul asta pe post de garnitura tre' sa arate frumos si sa fie un mister pentru papilele gustative, sa se intrebe oamini: oari shi-o fi pus copchila asta di-i asha di bun?))) ashea..dac-o vede...s-a dus misteru' ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale