Pulpa de porc se spala si se sterge cu un prosop absorbant.Mustarul se amesteca cu uleiul de masline,sare,piper,boia,boabele de mustar si piper,pudra de usturoi si de rozmarin.Se unge pulpa de porc cu amestecul pregatit,se acopera cu o folie si se lasa la frigider cateva ore.Eu am lasat peste noapte.
Intr-un vas termorezistent cu capac,punem putin ulei si legumele taiate bucati.Punem carnea de porc deasupra,mai presaram putina nucsoara si ghimbir razuit.Facem cateva crestaturi cu cutitul si punem in fiecare putin usturoi.Presaram cateva frunze de rozmarin verde.
Punem supa de pui si vinul si punem vasul in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 2 ore si jumatate,daca vreti sa fie mai patrunsa carnea.Dupa aproximativ o ora luam capacul si lasam carnea sa se rumeneasca.Din cand in cand mai punem lichid din vas peste carne.
Se taie felii si se serveste cu orice fel de garnitura.
Legumele din vas se pot pasa si se face un sos.