Pulpa de porc baclava

de Doralinda in Porc, 26 Dec 2012 | 4623 vizualizari

COMENTARII (35)

portiadelumina 1

26.12.2012, 18:46

Cum s-ar spune, m-ai lovit drept în farfurie Arată minunat, ce să mai, a sosit timpul ei

Merisor 1

26.12.2012, 18:48

Wow, cum poate arata pulpa aia!

Aurelia 07_07 1

26.12.2012, 18:48

Ce buna este

delia64 1

26.12.2012, 18:49

La favorite cu ea

Doralinda 1

26.12.2012, 18:50

Padre!!!

Doralinda 1

26.12.2012, 18:50

Multumesc frumos padre! Ar fi aratat mai bine daca as fi avut timp sa si transez!

Doralinda 1

26.12.2012, 18:51

Merisor, s-a terminat intr-o zi!! Multumesc frumos!!

Doralinda 1

26.12.2012, 18:51

Ica

Rocsi 1

26.12.2012, 18:53

Cat de apetisanta este

AnyCostescu 1

26.12.2012, 18:53

Cris2711 1

26.12.2012, 18:56

apetisanta rau

Doralinda 1

26.12.2012, 18:57

Rocsi, cris, ti se topeste carnea cand o mananci,atat de frageda! Multumesc frumos!!

Doralinda 1

26.12.2012, 18:58

Any

portiadelumina 1

26.12.2012, 19:26

O tranşăm noi Dora, că măcar la asta să te ajutăm

Doralinda 1

26.12.2012, 19:29

Pai sa vin la voi acolo sa o pregatesc?! Mi-arplace!

MotanLaOale 1

26.12.2012, 19:29

Doralinda 1

26.12.2012, 19:51

Motanel

diaconta 1

26.12.2012, 19:54

sunt convinsa ca-i foarte buna

Bunica 1

26.12.2012, 19:58

O friptura rumenita !

mirela0911 1

26.12.2012, 20:21

Ce buna trebuie sa fie!

Panacris 1

26.12.2012, 20:33

Super fain!

Lau 1

26.12.2012, 21:42

fain arata

MonaMimi 1

26.12.2012, 21:50

Lavinia 1

26.12.2012, 22:07

Foarte faina

Bya Ralu 1

26.12.2012, 22:43

bun

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu pleutorus