Pulpa de porc baclava

de Doralinda in Porc, 26 Dec 2012 | 6355 vizualizari

COMENTARII (35)

portiadelumina 1

26.12.2012, 18:46

Cum s-ar spune, m-ai lovit drept în farfurie Arată minunat, ce să mai, a sosit timpul ei

Merisor 1

26.12.2012, 18:48

Wow, cum poate arata pulpa aia!

Aurelia 07_07 1

26.12.2012, 18:48

Ce buna este

delia64 1

26.12.2012, 18:49

La favorite cu ea

Doralinda 1

26.12.2012, 18:50

Padre!!!

Doralinda 1

26.12.2012, 18:50

Multumesc frumos padre! Ar fi aratat mai bine daca as fi avut timp sa si transez!

Doralinda 1

26.12.2012, 18:51

Merisor, s-a terminat intr-o zi!! Multumesc frumos!!

Doralinda 1

26.12.2012, 18:51

Ica

Rocsi 1

26.12.2012, 18:53

Cat de apetisanta este

AnyCostescu 1

26.12.2012, 18:53

Cris2711 1

26.12.2012, 18:56

apetisanta rau

Doralinda 1

26.12.2012, 18:57

Rocsi, cris, ti se topeste carnea cand o mananci,atat de frageda! Multumesc frumos!!

Doralinda 1

26.12.2012, 18:58

Any

portiadelumina 1

26.12.2012, 19:26

O tranşăm noi Dora, că măcar la asta să te ajutăm

Doralinda 1

26.12.2012, 19:29

Pai sa vin la voi acolo sa o pregatesc?! Mi-arplace!

MotanLaOale 1

26.12.2012, 19:29

Doralinda 1

26.12.2012, 19:51

Motanel

diaconta 1

26.12.2012, 19:54

sunt convinsa ca-i foarte buna

Bunica 1

26.12.2012, 19:58

O friptura rumenita !

mirela0911 1

26.12.2012, 20:21

Ce buna trebuie sa fie!

Panacris 1

26.12.2012, 20:33

Super fain!

Lau 1

26.12.2012, 21:42

fain arata

MonaMimi 1

26.12.2012, 21:50

Lavinia 1

26.12.2012, 22:07

Foarte faina

Bya Ralu 1

26.12.2012, 22:43

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic