Pulpa de miel cu verdeturi

de Panacris in Oaie, 8 Iun 2012 | 3433 vizualizari

 

O friptura delicioasa, savurata in orice anotimp.

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel 1 bucata,
  • ceapa verde e fire,
  • usturoi verde 1 capatana,
  • sare iodata,
  • boia de ardei dulce,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin, oregano, busuioc,
  • mustar cu seminte 100 g.,
  • ulei de masline,
  • vin al demisec 250 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel cu verdeturi:

Mustarul se amesteca cu sare, piper, boia, rozmarin, oregano, busuioc, ulei de masline. Cu aceasta compozitie, se maseaza pulpa de miel, curatata si cresatata intre timp.

Vasul roman se pregateste, conform instructiunilor, si anume se scufunda in apa rece cca. 20 de minute. Pulpa de miel se aseaza in vas, se presara ceapa si usturoiul tocat marunt. Se adauga vinul, se completeaza cu apa si se coace la cuptor cca. 45 de minute la foc potrivit.

Friptura se serveste fierbinte sau rece, cu garnitura de cartofi natur, orez sau cus/cus, acompaniata de salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Panacris 1

08.06.2012, 20:00

Iri, am avut 2 mieluti la paste, unul l/am mancat atunci si celalat l/am pus la pastrare. Acum i/a venit randul

diaconta 1

08.06.2012, 20:38

cu siguranta a fost foarte buna

cocolina 1

10.06.2012, 11:55

cred ca e super bun si delicios

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costita de miel cu ceapa si tarhon