Pulpa de curcan in folie la cuptor

de Bya Ralu in Curcan, 17 Apr 2015 | 7934 vizualizari

COMENTARII (45)

Bya Ralu 1

17.04.2015, 20:09

luana

Lau 1

17.04.2015, 20:10

Rocsi 1

17.04.2015, 20:12

Ce fain s-a rumenit!

Merisor 1

17.04.2015, 20:29

Cat de bine arata!

Geanina87 1

17.04.2015, 20:58

miki_a 1

17.04.2015, 21:53

Carnea de curcan e preferata mea! Imi place modul cum ai gatit-o si cum arata de bine!

Constelatialeu 1

17.04.2015, 22:02

Ce bulan crocant...

cristeena20 1

17.04.2015, 22:43

ce buna!!!

dantes 1

18.04.2015, 11:59

buna!

Bya Ralu 1

18.04.2015, 14:26

multumesc

Corinuta 1

18.04.2015, 15:23

Ce frumoasă și rumena e!

Bya Ralu 1

18.04.2015, 15:37

Carmen_g 1

18.04.2015, 20:52

Arata bine de tot

Bya Ralu 1

19.04.2015, 06:33

multumesc carmen

sebirizescu 1

19.04.2015, 16:06

cat de bine arata!

Bya Ralu 1

19.04.2015, 16:16

marcela1979 1

20.04.2015, 02:39

Bya Ralu 1

20.04.2015, 05:10

marcela

mihaelar63 1

21.04.2015, 22:26

Frumos rumenit ti-a iesit

Bya Ralu 1

25.04.2015, 15:45

da a iesit super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu carne de curcan, la cuptor