Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de -Licurici- in Curcan, 23 Iul 2015 | 4351 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: pulpa, friptura, curcan, usturoi, retete Curcan
Am spalat carnea, am dat-o cu condimente, apoi am facut gauri in ea cu cutitul si am pus cate un catel de usturoi in fiecare gaura.
Am pus-o intr-o tava cu unt, am adaugat apa, apoi am lasat-o la cuptor in jur de o ora jumatate.
de Bucataras 6
de Brindusa 1
de mihaelar63 9
mirela0911 1
Ce bine arata!
-Licurici- 1
Gicuta 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:19
de vasimur 4
ieri la 17:49
ieri la 08:45
pe 04.03 la 10:51
pe 03.03 la 09:02
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Catalina L 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Steel79 1
MihaelaKitchen 1
Lore 1
red_dog_dinamo 1
MissRoxy 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!