Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de -Licurici- in Curcan, 23 Iul 2015 | 4754 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: pulpa, friptura, curcan, usturoi, retete Curcan
Am spalat carnea, am dat-o cu condimente, apoi am facut gauri in ea cu cutitul si am pus cate un catel de usturoi in fiecare gaura.
Am pus-o intr-o tava cu unt, am adaugat apa, apoi am lasat-o la cuptor in jur de o ora jumatate.
de RODIMUR 8
de vasimur 4
de Oana 9
de Rocsi 9
mirela0911 1
Ce bine arata!
-Licurici- 1
Gicuta 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 24.12 la 12:03
pe 24.12 la 11:31
pe 24.12 la 10:52
pe 24.12 la 09:20
pe 24.12 la 08:25
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
Adele
Lau
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!