Pui vietnamez

de Mitinita in Pui, 9 Oct 2014 | 6739 vizualizari

 

O reteta pe care o recomand amatorilor de mancaruri asiatice si celor care vor sa incerce noi arome.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 catei de usturoi
  • o ceapa alba
  • cateva bucatele de lemongrass
  • fulgi de ardei iute sau un ardei iute rosu
  • 1 lingura de fish sauce
  • 1 lingurita de sos de soia dark
  • 1 lingurita de zahar brun
  • 1 lingura de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui vietnamez:

Introducem toate ingredientele,in afara de pui, in recipientul mixerului vertical si pulsam pana obtinem o pasta.

Pulpele de pui,spalate si uscate,le amestecam cu aceasta pasta, le punem intr-o punga ce se inchide ermetic si o punem la frigider. Se lasa acolo peste noapte si din cand in cand scuturam punga,ca sa se patrunda pulpele cu amestecul.

A doua zi,infierbantam gratarul si punem pulpele. Se rumenesc pe ambele parti.

Puteti sa le gatiti si in cuptor,dureaza cam 45 de minute.

Se servesc cu noodles sau cu orez la aburi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui vietnamez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Mitinita 1

10.10.2014, 09:15

Simona, ai incercat sa il zdrobesti in mojar? Bucatile le poti folosi si la ceai

babi5 1

13.10.2014, 18:55

Sylvia 1

16.10.2014, 15:42

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]