Pui umplut la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 28 Ian 2015 | 5527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • 400 gr de ciuperci conserva
  • 100 gr branza sarata
  • 100 gr de burta de porc
  • 100 gr de bacon afumat
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • condimente Kotanyi ptr pui
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut la cuptor:

       

Pentru inceput se pregateşte puiul, se curata, se spala şi se scurge de apa. Dupa ce s-a scurs bine, se unge şi in interior şi in exterior cu unt,condimente, sare şi piper. Pentru a fi fraged, se lasă la rece cat timp se prepara umplutura.


Ceapa se toaca si se pune la calit cu putin ulei,se adauga pe rand burta taiata cubulete,baconul afumat,ardeiul taiat julien si la sfarsit se rade branza deasupra.Cand compozitia este gata se amesteca bine si se umple puiul.Il punem intr-o tavita speciala ptr pui sau in ce avem si se baga la cuptor la o temperatură de 200 de grade şi se mai stropeste din cand în cand cu sosul din tava.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Lau 1

29.01.2015, 10:48

elucubratiiculinare 1

29.01.2015, 15:11

cel mai bun

mirela0911 1

29.01.2015, 21:04

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de portocale