Pui tiganesc la punga

de La Ancuta in Pui, 10 Noi 2010 | 23061 vizualizari

COMENTARII (40)

La Ancuta 1

11.11.2010, 00:30

Multumesc Laly

Sylvia 1

11.11.2010, 11:48

super reteta as testat-o si eu dar nu am gasit inca punga din asta aici.

bloof 1

11.11.2010, 12:09

trebuie neaparat punga?folia nu este buna?

La Ancuta 1

11.11.2010, 13:23

Sylvia cand ajungi in tara sa-ti faci provizii de pungi. Eu am gasit la set de 5 pungi.

La Ancuta 1

11.11.2010, 13:24

Bloof probabil ca merge si cu folie, daca nu ai punga. La punga iasa foarte fraged

mamaieelena 1

11.11.2010, 14:02

Arata sa-l mananci din poza

MIUTA 1

11.11.2010, 14:21

super.....

La Ancuta 1

11.11.2010, 15:14

Va multumesc

MotanLaOale 1

11.11.2010, 15:38

rumen si fraged in acelasi timp. bun....

lia maria 1

11.11.2010, 15:48

doamne da bine mai arata

La Ancuta 1

11.11.2010, 16:41

MotanLaOale, Lia multumesc

lacrimioara 1

12.11.2010, 10:19

ce bine arata mmmmmmmm

La Ancuta 1

12.11.2010, 17:14

Multumesc Lacrimioara

nadina73 1

14.11.2010, 11:59

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 22:43

o bunatateeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulet cu chiftelute