Pui Shanghai

de Miha in Pui, 21 Iun 2009 | 16345 vizualizari

 

by Lena

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 cana pesmet
  • 1 cana faina
  • 100 g susan
  • 5 catei usturoi
  • sare,piper,cimbru
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Pieptul de pui se taie felii subtiri si lungi.Se pun intr-un castron si se adauga usturoiul pisat si restul mirodeniilor.Se amesteca bine si se da la frigider cateva ore,sa se intrepatrunda bine aromele.

Faina o turnam peste carne si agitam bine,astfel incat toate bucatile de carne sa fie bine acoperite.

Fiecare bucatica de carne se trece prin ouale batute bine cu un praf de sare.

Apoi prin pesmetul amestecat cu susan.

Se prajesc in ulei bine incins,la foc moderat.Se rumenesc bine pe ambele parti si se scot pe un prosop absorbant.

Au fost atat de buni,incat n-am mai avut nevoie de garnitura.Am  papat simpli,cu paine proaspata si salata de rosii. ;)

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

22.06.2009, 15:48

Dany,spor la treaba! Is buni,buni si crocanti...

ala_oancea 1

25.06.2009, 08:59

Trecuti printr-un sos de usturoi inainte sa ajunga in gura

Miha 1

25.06.2009, 12:36

Buna idee Ala!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shawarma