Pui rustic cu cartofi , la vas roman

de Sidy in Pui, 8 Sep 2010 | 8383 vizualizari

COMENTARII (20)

Julie 1

08.09.2010, 08:16

La pranz ne mutam la tine!

yafa 1

08.09.2010, 09:07

Ce fripturica buna, vin si eu la pranz

gaby_duceag 1

08.09.2010, 09:08

yafa, vin cu tine. trebuie neaparat sa achizitionez si io un vas de asta

ionix 1

08.09.2010, 09:15

eu iau la pachet... nu vreau sa-i gatesc sotului azi

Rocsi 1

08.09.2010, 11:16

mama mama bine mai arata

ana 1

08.09.2010, 11:19

ce bunatate ai facut!

Laly 1

08.09.2010, 11:22

am ajuns si eu la o pulpita

silvi0ara 1

08.09.2010, 12:03

Mai ai?ca vin si eu ca tare bine arata.

mena29 1

08.09.2010, 12:23

Sper ca nu am ajuns prea tarziu si mai este friptura si pentru mine

Sidy 1

08.09.2010, 17:33

Desi am facut doar cateva pulpe doar...le tai marunt sa ajunga la fiecare !!!Asa ca ...serviti-va va rog frumos

nadina73 1

08.09.2010, 18:48

asa deci mi-e mi-ai pastrat?sper ca nu le-a mancat zugravisuper deci

Sidy 1

08.09.2010, 19:20

Nu ma mai necaji Nadina cu zugravii....
Daca ai vedea cum arata strada sapata si brazdata de 5 firme care s-au hotarat sa-si schimbe toate tevile ...Si pe 15-20 trebuie sa ma mut. Dar cum ? Cu mobila in brate ?

Bunica 1

08.09.2010, 20:27

Da sunt si legume, nu numai pulpite !" Ia si zemsoara finisoara "- un banc referitor la nasa ( gabita)si fina

Corinuta 1

09.09.2010, 00:13

ela 1

09.09.2010, 00:14

ce bine arata.....

roberth 1

27.08.2012, 20:54

Daca bagati vasul roman in cuptorul incins se sparge. Garantat. Deci, pana la urma cum se face?

Sidy 1

28.08.2012, 08:39

Il ti in apa prima data macar 30 de minute, apoi poti sa-l pui in cuptorul incins ca nu are nimic !!!Garantat....

andreea_angelo 1

14.11.2012, 19:57

in apa rece sau in apa calda tre sa tii vasu inainte???

diaconta 1

14.11.2012, 20:01

Andreea,in apa rece,iar cand se folosesc vase de lut sau ceramice,acestea se pun in cuptorul caldut,nu fierbinte.

Sidy 1

15.11.2012, 08:10

In apa rece il tin si il bag apoi in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade...
Asa il folosesc de vreo 3 ani si sunt tare multumita de el....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticlă