O reteta usoara din bucataria asiatica si care va fi si pe placul celor ce gusta pentru prima oara mancaruri din aceasta parte a lumii.
Pulpele de pui se curata si se spala. Eventual, le puteti dezosa. Se taie in 3 bucati ( 1 bucata pulpa inferioara si 2 bucati pulpa superioara) si se pun la marinat cu sosul de soia si uleiul de susan. Daca nu aveti sos de soia dark, il puteti folosi si cel normal. Adaugati suficient ca sa se marineze bucatile de pui, dar nu exagerati ca sa nu fie prea sarat.
Lasam deoparte cel putin 30 de minute ca sa se marineze pulpele de pui. Se pot lasa si peste noapte.
Infierbantam ulei intr-o craticioara si cand e fierbinte, adaugam pe rand bucatile de pui. Nu le ingramadim, le punem in asa fel incat sa nu se atinga una de cealalta. Lasam sa se rumeneasca pe o parte, apoi intoarcem pe cealalta. Lasam sa se prajeasca si pe cealalta parte si le scoatem.
Se serveste cu o garnitura de orez la aburi si o salata.