Pui la punga la cuptor

de Catalina L in Pui, 17 Ian 2016 | 5551 vizualizari

 

Un pui la cuptor rapid, gustos si fara sa ne ocupam de el ..... :))
Am folosit o punga cu ierburi de Provence ( rozmarin, pătrunjel, cimbrișor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano și leuștean.....). 

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa de cca 1,5 kg
  • 1 punga magica Maggy cu ierburi de Provence
  • 60 cl de apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga la cuptor:

incalziti cuptorul la 200°C.

Desfaceti punga,  introduceti puiul si o parte din ierburi ( n-am pus totul, numai 2/3).

Amestecati usor, pentru ca puiul sa fie bine acoperit pe toate partile.

Adaugati 60 cl de apa si inchideti punga.

Dati la cuptor pentru 1h10 minute. 

Deschideti sacul cu atentie, sa nu va opariti.

Scoateti puiul si sosul.

Portionati, si serviti-l cald cu sos.

L-am servit cu cartofi suedezi- reteta aici si muffins de couscous-morcov-dovlecel- reteta aici.

Succes garantat !

 Pofta Buna !!!!!

 

 

TIPS-URI

1

atentie cand il scoateti fierbinte din sac

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui si ciuperci, mancarica buna si gustoasa a copilariei