fac ce fac si tot la cartofi ma gasesc....imi plac si gata....
Carnea am codimentat-o cu de toate, am presarat ulei de masline si am frecat-o bine cu acest amestec, apoi am pus-o in cratita cu capac si am dat la cuptorul preincalzit la 200grade
Cartofii i-am curatat si taiat in doua pe lungime, apoi bucatele mai groase; jumatate din ei i-am pus pe doua frigarui si le-am pus pe gratar in cuptor iar restul i-am asezat intr-o cratita cu sare, piper, ulei de masline, rozmarin si un pic de apa, si i-am dat si pe astia la cuptor.
Pastaile le-am scurs din cutie , le-am pus in alta cratita cu ardeiul taiat fasii mai groase si rosiile din conserva, care erau deja maruntite, am taiat si vanata felii ...am condimentat si presarat ulei de masline si am introdus si pe asta la cuptor.
Cam intr-o ora si 10 min a fost totul gata.
Am asezat din fiecare garnitura pe farfurie, alaturi de pulpita. Foarte bun!
Am servit cu salata de varza proaspata si rosii.