Pui la cuptor cu legume de toamna

de Sylvia in Pui, 25 Oct 2010 | 10251 vizualizari

COMENTARII (33)

Sylvia 1

26.10.2010, 15:36

Sidy multumesc, tu ce bunatati ai mai facut ?

Sylvia 1

26.10.2010, 15:36

Ecleras si Corina multumesc de laude

Sylvia 1

26.10.2010, 15:37

Madi ce e cu tine, vad a venit iarna la tinuta ta eu mi te aminteam in tinuta sexy tu esti frumoasa in orice tinuta dar aia imi placea mie

epurasha2bb 1

26.10.2010, 17:17

un tablou de toamna! 5f!

Anamaria7 1

26.10.2010, 21:21

delllliciossss vreau si eu o pulpiiiitza

Teo 1

26.10.2010, 22:28

langa friptura, vreau neaparat vinul fiert si baut la gura sobei, sorbind si povestind ..!

Adinacarla 1

27.10.2010, 18:31

yam, yam ce bunatate

simona119 1

12.03.2012, 15:54

ce minunatie de mancare! arata divin

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel