Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
Se toaca Chorizo, se decojeste usturoiul si se adauga in vasul unui blender, impreuna cu frunzele de rozmarin, cubul concentrat, otetul si 300 de ml de apa fierbinte. Se transforma totul in sos, avand mare grija pentru ca este fierbinte.
Se indeparteaza pielea de pe bucatile de pui si se aseaza intr-o tava cu pereti inalti, potrivita pentru cuptor si aragaz.
Se spala cartofii si se taie in bucati de 3 cm. Se decojeste ceapa, se indeparteaza semintele ardeilor, se toaca toate in bucati de 3 cm si se adauga in tava. Se toaca jumatate din frunzele de patrunjel si se adauga, impreuna cu sosul de Chorizo in tava. Se amesteca cu grija.
Se acopera cu folie de aluminiu, se aduce la punctul de fierbere pe aragaz, apoi se tranfera in cuptor. Se gateste 30 de minute, se indeparteaza folia si se mai lasa inca 30 de minute.
Intre timp, se toaca restul de patrunjel si se amesteca cu iaurtul, piperul Cayenne, chiliul tocat, migdalele si coaja de lamaie.
Se serveste cu sosul de iaurt.