Aici am folosit un ingredient nou,chiar si pentru mine. Jjajang Powder,un condiment corean cu un gust dulce aromat si care da o culoare maronie acestui fel de mancare. Are un gust pe care l-am intalnit doar la mancarurile japoneze, am putut doar sa-l compar putin cu mirinul. Aceasta pudra contine si agent de ingrosare,deci perfecta pentru o reteta rapida.
Dupa ce ati pus orezul pe foc,va apucati de puiul jjajang,iar pana s-a fiert orezul este gata si aceasta mancare.
Punem toate legumele impreuna cu pieptul de pui intr-o cratita si adaugam 100 ml de apa. Lasam sa fiarba, cand s-au facut si carnea si legumele, amestecam jjajangul cu 100 ml de apa, punem in cratita si lasam sa fiarba 2-3 minute si sa se ingroase. Puteti adauga mai multa sau mai putina apa, depinde cat de gros vreti sa fie sosul.
Se serveste cu orez si kimchi.