Pui in sos de rosii

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 8 Feb 2011 | 3773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 aripioare
  • 1 ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • Sare,piper
  • Chili iute
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de rosii:

Puiul se condimenteaza cu sare,piper si chili si se prajeste in ulei.Cand este gata se scoate pe o farfurie si se pastreaza la cald.Din ceaun se mai da deoparte ulei(daca este prea mult) si se pune ceapa inmpreuna cu usturoiul tocat.Se calesc 5 minute,pana se inmoaie.Se adauga sucul de rosii si putina apa,apoi se pune carnea de pui!Se acopera cu capac si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul.

Se serveste cu piure de cartofi si se asezoneaza patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu rosii si marar