Pui in crusta de mustar si usturoi

de simo_brkic in Pui, 23 Feb 2012 | 3384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pui (cat dorim sa facem)
  • 1 usturoi
  • 1 rozmarin
  • 3 ling.mustar
  • 1 salvie
  • ulei 
  • apa 
  • 100-150 ml bere
  • sare,piper 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in crusta de mustar si usturoi:

Eu am folosit pulpe dar si piept de pui (care gatit altfel devine sec).Astfel am pregatit o tava cu 2 cani de apa 2 linguri ulei,foaia de  salvie,rozmarinul,berea cca.jumatate de cana ,o lingura de mustar si am pus in cuptor cam jumatate de ora.Poi dupa ce apa si berea sau  evaporat mai adaugam ulei si bagam inapoi la cuptor.Cand puiul e aproape copt il scoatem din cuptor il ungem cu mustar si adaugam usturoiul taiat fasii sarea si piperul .Il lasam pana cand devine crusta aurie ..Pofta Buna! :)

TIPS-URI

1

Usturoiul se taie fasii dar nu foarte subtiri ,riscam sa se arda

2

Berea face puiul sa se topeasca in gura :P de asta e necesara

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in crusta de mustar si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)