Pui in crusta de mustar

de katty in Pui, 16 Noi 2014 | 5155 vizualizari

 

Pulpe de pui superdelicioase langa o garnitura usoara .Daca nu va place conopida , puteti alege orice legume va plac.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui intregi mai mici
  • 1 ceapa mai mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura unt
  • 75 gr pesmet
  • 1/2 legatura patrunjel verde tocat fin
  • sare
  • piper mozaic proaspat macinat
  • 2-3 linguri maioneza
  • 2 lingurite cu varf mustar
  • 2 linguri ulei pentru tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in crusta de mustar:

Intr-un castronel amestecam maioneza cu mustarul.
Tocam ceapa si usturoiul fin .
Incingem untul intr-o tigaie si prajim ceapa pana devine translucida . Adaugam usturoiul , lasam pana isi elibereaza aroma  , apoi adaugam pesmetul . Amestecam de cateva ori  si oprim focul . Adaugam patrunjelul tocat , sare si piper si omogenizam .
Pulpele spalate si sterse le dam cu sare , piper si  ulei si le punem la cuptor . Le lasam pana nu mai lasa zeama si sunt rumenite usor Scoatem tava din cuptor , ungem pulpele  mai intai cu maioneza amestecata cu mustar , apoi punem compozitia cu pesmet presand usor  .
Pornim sursa de foc din partea superioara a cuptorului si punem tava din nou .Lasam pana crusta se rumeneste  .
Servim cu garnitura de conopida sau broccoli .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ficat si ceapa la cuptor