Pui fricassé

de cristeena20 in Pui, 13 Oct 2014 | 11192 vizualizari

COMENTARII (22)

babi5 1

13.10.2014, 12:34

deyutzky 1

13.10.2014, 12:46

arata grozav!!

MotanLaOale 1

13.10.2014, 13:03

simona72 1

13.10.2014, 13:04

Tare bun!!!

- Andreea - 1

13.10.2014, 13:08

Super

Gherca Daniela 1

13.10.2014, 13:26

mmm ce bunatate!

Bya Ralu 1

13.10.2014, 14:51

Vin sa pap

cristeena20 1

13.10.2014, 15:07

va multumesc frumos!!1

cristeena20 1

13.10.2014, 15:07

Bya, esti binevenita, mai am putin

mihaelar63 1

13.10.2014, 15:48

Interesant , un altfel de sos

Merisor 1

13.10.2014, 16:02

Am sa fac si eu sosul asta! galbenusuri nu am pus pana acum, in rest cam asa prepar si eu

Bunica 1

13.10.2014, 16:42

Intersant sos!

cristeena20 1

13.10.2014, 18:06

Multumesc!!! Meri, incearca-l. Eu l-am preluat de la sotul meu -de fapt el a temrinat sosul Astept sa vad daca iti place

Constelatialeu 1

13.10.2014, 19:19

MOKUSKA 1

13.10.2014, 19:37

Vaaaaai, ce bine arată. De încercat

Satisfyyourcravings 1

13.10.2014, 20:48

Chiar de incercat!

reisnaor_2006 1

13.10.2014, 22:25

ce bine arată

Criss 1

14.10.2014, 07:58

dantes 1

14.10.2014, 09:41

Foarte bun!

DIANA B 1

14.10.2014, 10:24

Interesant ... de retinut

kukibella 1

14.10.2014, 10:36

Lau 1

14.10.2014, 14:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carne de pui