Pui fraged la cuptor

de LUK in Pui, 15 Mai 2011 | 5915 vizualizari

COMENTARII (21)

lilik 1

15.05.2011, 16:42

ce repede am venit

La Ancuta 1

15.05.2011, 16:53

chiar daca am mancat cam acelasi lucru ieri, vreau si de la tine

aziz 1

15.05.2011, 16:57

rumenel

diaconta 1

15.05.2011, 17:04

ce apetisant arata

marcela1979 1

15.05.2011, 17:13

vreau o pulpita rumena

Lau 1

15.05.2011, 18:18

ce apetisant

mamaieelena 1

15.05.2011, 19:05

bun si arata bine

mihaelaM 1

15.05.2011, 20:10

ce rumen!

ionela2682 1

15.05.2011, 20:30

Un copanel te rog!

adry88 1

15.05.2011, 21:12

ce bun trebuie sa fie

Rocsi 1

15.05.2011, 21:53

copanel,copanel vreau

LUK 1

15.05.2011, 22:38

serveste Rocsi

LUK 1

15.05.2011, 22:38

Ionela..Carla..primiti si voi

LUK 1

15.05.2011, 22:39

Eduard,Mihaela,Lau,Dia,Mona,Lilik,Mamaie

LUK 1

15.05.2011, 22:39

Anca..iti dau cum sa nu

Mitinita 1

15.05.2011, 22:39

stiu ca dupa 8 nu-mi mai dai dar am vrut sa-ti spun ca arata tare apetisant

divainbucatarie 1

16.05.2011, 09:04

mirela0911 1

16.05.2011, 18:31

tare bun si frumos

kamy 1

16.05.2011, 18:49

buuun

LUK 1

17.05.2011, 22:36

multumesc fetelor!

ella49 1

17.05.2011, 22:41

arata superb

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval