Pui cu sos de mustar si praz

de Oana in Pui, 2 Iun 2013 | 10411 vizualizari

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

02.06.2013, 17:08

bun bun

Panacris 1

02.06.2013, 17:10

Merisor 1

02.06.2013, 17:11

Pe-asta o trec la favorite, neaparat trebuie sa o incerc pentru ca imi place cum suna

Tabita _ 1

02.06.2013, 17:13

simona72 1

02.06.2013, 17:22

Tare gustoasa mincarica!!!

Oana 1

02.06.2013, 17:32

Eu am vazut reteta la Jamie si a doua zi am facut, ca lesinam de pofta

Bunica 1

02.06.2013, 17:34

alta bunate !

Alinutza80 1

02.06.2013, 17:35

trebuie sa fie tare buna!

La Ancuta 1

02.06.2013, 17:47

cu siguranta a fost o bunatate

Anett 1

02.06.2013, 18:12

super! vreau si eu

jolygina 1

02.06.2013, 18:36

si eu vreau

mirela0911 1

02.06.2013, 19:39

delicios!

Rocsi 1

02.06.2013, 20:06

Cred ca e super delicios

RuxyRux 1

02.06.2013, 20:19

Arata grozav de bun!

Bya Ralu 1

02.06.2013, 20:50

hmmm bun

diaconta 1

02.06.2013, 21:51

Delicios

Oana 1

02.06.2013, 22:27

Ma bucur ca va place!

Sim0na 1

03.06.2013, 11:08

Cred ca-i tare delicios sosul asta..

marianascarlat 1

25.06.2013, 13:37

nadea68 1

19.09.2013, 20:40

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 22:08

delicios

Aurelia 07_07 1

20.12.2013, 08:52

Panacris 1

17.03.2015, 07:45

Oana 1

17.03.2015, 11:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin