Pui cu portocale

de Dana_Retetegg in Pui, 5 Mar 2011 | 9600 vizualizari

 

Astazi am mai experimentat un "chinezism", am combinat ceea ce am crezut eu ca merge mai bine ca sa obtin un pui cu portocale asemanator cu cel de la "Wu Xing" (cine a mancat de la ei stie despre ce vorbesc).

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui,
  • 2 aripioare,
  • 1 ceapa,
  • 2 portocale,
  • 1 ardei rosu,
  • 2-3 linguri sos de soia,
  • 2 linguri otet de mere,
  • 1 cub cu gust de pui,
  • condimente pentru pui,
  • oregano,
  • coriandru boabe,
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu portocale:

Am taiat ceapa si ardeiul julien si le-am pus la calit.

Pieptul l-am taiat cuburi si aripile in bucatele mai mici. Le-am adaugat peste ardei si ceapa cand acestea erau calite bine.

Am adaugat cubul de pui, condimentele pentru pui, 1/2 pahar de apa, oregano, coriandru , otet si sos de soia.

Am lasat 15 minute pe foc amestecand din cand in cand.

Am adaugat apoi portocalele taiate cuburi si am mai lasat 5 minute.

La final am pus patrunjel tocat.

Am servit cu garnitura de orez (orez fiert cu putin ulei, sare si patrunjel).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui chinezesc