Pui cu masline

de Miha in Pui, 18 Mar 2010 | 5451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1/2 cana de vin
  • 1/2 cana suc de rosii
  • sare si piper
  • ghimbir
  • 10-12 masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu masline:

Copanele de pui se condimenteaza, dupa gust, cu sare, piper si ghimbir. Ceapa se toaca marunt impreuna cu usturoiul si se pun deasupra carnii. Turnam vinul, acoperim vasul si dam la frigider pentru jumatate de ora.

Intr-o tigaie se incinge putin ulei de masline, dupa care se pun copanelele cu tot cu marinata. Se completeaza cu suc de rosii si se da la cuptor pana ce scade sosul si se rumeneste carnea.

Inainte cu de a fi gata, cu vreo 10 minute, se adauga maslinele.

Se serveste cald, cu piure de cartofi si presarat cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Miha 1

19.03.2010, 23:06

Multumesc fetelor! Ela, au ramas numai maslinele...mai vrei?

ela 1

19.03.2010, 23:07

mananca-le tu,sunt bune la cura

Miha 1

19.03.2010, 23:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui în sos de roşii cu ardei copţi